• Home
  • /
  • Dansexpressie met DJ Ayu Tari

Dansexpressie met DJ Ayu Tari


Foto: Jack Delmaar


Wil jij jouw creativiteit of jouw natuurlijke zijn via een andere manier aanraken dan die jij al kent? Of zoek je naar een nieuwe gezonde workout? En zou je je graag willen verbinden met andere zelf-bewuste mensen/bewegers en dansers? Dan is dansexpressie mogelijk iets voor jou. Voor een indruk voor dansexpressie klik hier.
Je hebt geen danservaring nodig, alleen een vrije geest : ) De setting is respectvol en veilig en je kunt altijd aan de kant zitten als je dat in het moment prettig vind. Niets moet en dat kan al een hele ervaring op zich zijn.
Check mijn Dans agenda voor de komende Dansexpressie reizen.


DJ Ayu Tari

Muziek, dans en performance zitten duidelijk in mijn bloed en de gamelan-sounds en de bijzondere dynamiek daarvan stromen door mijn aderen. Ook ben ik gevoelig voor andere prachtige authentieke wereldmuziek of alternatieve geluiden en klanken. Ik hou echt van allerlei genres, stijlen en culturen daarin. Muziek op straat vind ik geweldig en als het goede muziek is dan moet ik erop bewegen. Als filmmaakster heb ik ook met veel muziek en geluiden mogen werken, waarin ik heb geleerd hoe belangrijk juiste timing, gelaagdheid, sfeer en contrast zijn om een goed verhaal te vertellen. Als DJ probeer ik dan ook elke keer weer unieke muzieksets te creëren, waarbij ik je kan prikkelen in jouw eigen dansreis op een dynamische manier, waardoor er verschillende lagen in jezelf aangeraakt kunnen worden. Je kunt ook gewoon heerlijk dansen om het dansen hoor : )

Gun jezelf deze verrassende dans en geluidsreis en beleef het mee 😊