• Home
  • /
  • Achtergrond deel 2 – vrije dans-event

Achtergrond deel 2 – vrije dans-eventVrije dans-event EigenWijzedans

Vanaf eind 2016 tot 2020 was ik mede-organisator van het vrije dans-event EigenWijzeDans te Zwolle. Dit was tevens het ideale podium om de muziek en klanken die ik in mij meedroeg en draag tot uiting te brengen via mijn unieke geluidsschilderijen. Wat ik ook merkte is, dat niet alleen ik er plezier aan beleefde, maar ook de groep. Ik merkte dat aan de energie en synergie die er ontstond op de vloer. Net als het creƫren van film zijn naar mijn inziens dans en muziek ook een middel voor meer bewust-wording.
Dit jaar heb ik besloten om alleen verder te gaan in een intiemere setting.

EigenWijzedans in Zwolle
Een prachtige publicatie uit 2018 in de Stentor Zwolle en omstreken over het vrije dansen volgens EigenWijzeDans als een nieuwe gezonde manier van uitgaan.