Ayu Polak

Mijn reis en levensroep


Ik zal mijzelf eerst voorstellen. Mijn roots zijn een mix van Bali, Nederland en Italiaanse en Joodse voorouders. Vandaar mijn unieke naam. Ik heb de eerste 3 jaren van mijn leven op Bali gewoond en ben daarna met mijn ouderlijk gezin naar Nederland verhuist. Ik zie en ervaar het leven als een grote reis. Volgens Joseph Campbell, hebben we allen onze eigen heldenreis te maken. Door onze persoonlijke lessen en uitdagingen kunnen we uitkomen op onze eigen levensroep.

Op mijn reis heb ik al verschillende persoonlijke lessen en disciplines mogen leren en bestuderen. Mijn burn-out heeft mij geleert om wat stappen terug te doen en op zoek te gaan naar een gezondere balans in werk en leven en lichaam en geest. Ik zie mijzelf als een leerling van het leven, waarin ik nooit uitgeleerd ben als mens. Ook heb ik tijdens mijn eigen reis met anderen mogen meereizen via gezamenlijke activiteiten, passies, werk of ontmoetingen. Daarin heb ik gemerkt, dat het ont-moeten, in-spireren, ver-binden, ont-wikkelen en een hoger/groter doel voor mij de belangrijkste drijfveren waren en zijn. En dat binnen die verbindende kernwaarden ook mijn levensroep dus ligt. De vorm van mijn levensroep is divers. Vrije dans, muziek en beeldwerk zijn vormen waar ik mij nu op richt.

Ben je benieuwd?
Klik hier voor mijn Dansexpressie aanbod of klik hier voor mijn Film & fotografiewerk. En wie
weet ont-moeten wij elkaar 💫

“We’re not on our journey to save the world but to save ourselves. But in doing that you save the world. The influence of a vital person vitalizes.”
― Joseph Campbell


Mijn kernwaarden als mens en creatief sociaal ondernemer zijn zelf-liefde, aanwezigheid, gezondheid, verbinding, respect, heiligheid, ruimte, natuurlijke ritme, intuïtie, vertrouwen, oprechtheid, zin-geving, zelf-realisatie in de breedste en diepste zin van het woord en met beide voeten op de grond.