Referenties

Referenties:

Jos Vaessens – Hoofd Bedrijfsbureau Geonius Groep B.V.
”Na de uitnodiging om mee te spelen in de bedrijfsfilm van Geonius, wist ik niet zo goed wat te verwachten. Hoe wordt zoiets aangepakt? Hoe kom je tot de kern van het verhaal? Maar laat dat gerust over aan Ayu en haar team. Alle elementen (beelden, interview, muziek) komen optimaal samen in de film. Kippenvel toen ik ‘m de eerste keer mocht zien. Complimenten aan Ayu en haar team voor de uitstekende prestatie. Bedankt!”

Eric Bessems – Owner Geonius Groep B.V.
‘Ayu heeft voor ons een film gemaakt die moest weergeven hoe onze bedrijfscultuur werkt. Dit heeft zij uitzonderlijk goed vertaald naar een zeer mooi verhaal met veel gevoel. Ayu is goed in staat de zaken die er echt toe doen uit te filteren, om te zetten en weer te geven. Een uitzonderlijk goede filmmaakster! Kenmerken zijn to the point, gevoel, duidelijk, krachtig en emotie.’

Mark Rurup – Directeur Geonius Groep

Ayu en Herald (Mazltov) hebben voor ons in zeer korte tijd een heel goede ‘infographic animation’ gemaakt. Makkelijk communiceren per e-mail om tot het gewenste resultaat te komen en in een aantal slagen naar het perfecte filmpje toegewerkt.
Bedankt! Volgende keer komen we zeker bij jullie terug!

Roelof Bosma – Pen idee Promotions

Ayu heeft een luisterend oor en geeft goede adviezen. Haar inbreng heeft mijn bedrijf verder geholpen. Ook is ze aangenaam plezierig om mee te werken. Zeer aan te bevelen!